avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pentru gard trebuie copie actul de proprietate al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pentru gard trebuie copie actul de proprietate al vecinului?

Va salut,

Locuiesc la o casa cu etaj si vecinul de deasupra mea vrea sa-si refaca gardul de la strada. Pentru a obtine autorizatia de construire a fost necesar ca eu si inca un vecin sa ne dam acordul in fata notarului. Acum, dupa mai bine de o luna mi se solicita si copie dupa actul de proprietate al apartamentului. Este normal asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: sebdeac , utilizator 23:35, 30 Iulie 2007
Nu, vecinatatile sunt atestate prin planul cadastral.

Recuperare creante-daune prin Cabinet de avocat Sebastian Deac
www.recuperatori.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire gard v litan litan autorizatie de construire gard Vecinul meu are teerenul cadastrat si intabulat in anul 2001. In anul 2020, si-a facut autorizatie de constructie pentru un ... (vezi toată discuția)
Suprapunere limita hotar ( gard ) FamiliaRusu FamiliaRusu Va salutam. Am procedat la angajarea unei firme pt cadastru-intabulare. S-a constat ca gardul de zid care se vede de la o posta ca este al casei nostre, fiind ... (vezi toată discuția)
Curte privata in curte comuna mihai@ mihai@ buna ziua...la achizitionarea apartamentului am luat si o bucata de teren din curte cu nr cadastral etc...apartamentul fiind la parter si acel teren in ... (vezi toată discuția)