avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Fostul patron mi-a ramas dator cu drepturi banesti in valoare de 20000ron.Vreau sa ma adresez instantei pt recuperarea banilor.Cum procedez?
Mentionez ca am plecat prin demisie de la fostul loc de munca pt ca de aprox 7luni fostul patron ma platea cand dorea si cat dorea!Pe de alta parte ma asigura ca ludrurile vor reintra in normal si sa nu plec de la el;asa se explica faptul ca am stat toata aceasta periada!
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 09:55, 14 Iulie 2010
Buna ziua !
Introduceti actiune in instanta. In acest sens va sfatuiesc sa angajati un avocat.
Cu stima !
Buna ziua.Recomandarea mea este de asemenea sa angajati un avocat specializat in dreptul muncii.Onorariul pe care il veti achita acestuia il veti recupera de la vechiul angajator ca si cheltuieli de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot violent cristinadorina cristinadorina Buna ziua.Am un sot foarte violent atat fizic cat si verbal.Locuim in casa parintilor lui(acte pe numele parintilor lui) si am o fetita de 16 ani.As dorii sa ... (vezi toată discuția)
Sunt indreptatit sa deschid actiune judecatoreasca pentru calomnie? RAMSES1313 RAMSES1313 Buna ziua. As vreau sa supun atentiei si totodata sa cer un sfat despre urmatoarea speta. In luna Iulie 2014 ocupam postul de Director Achizitii-Logistica la ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca gyl gyl Am fost angajat la o societate care are mari probleme din cauza afacerilor murdare ale patronului si directorului. Aceasta societate are un punct de lucru in ... (vezi toată discuția)