avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restanta la plata intretinerii.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restanta la plata intretinerii.

buna ziua. am un proces pe rol de aproape 4 ani pentru o restanta la intretinere plus penelitati. problema mea este ca acum vre-un an judecatoarea m-a obligat la plata sumelor cerute de reclamanta fara sa fi citit nici-un cuvant din cererile depuse de mine la dosar. am facut recurs iar instanta de recurs a dat cauza spre rejudecare. aici vine surpriza : judeca aceiasi judecatoare. ce ma sfatuiti sa fac ? vreau sa scap de aceasta incompetenta si deocamdata nu vreau sa-mi angajez aparator. va multumesc
Cel mai recent răspuns: cata1974 , utilizator 12:25, 16 Iulie 2010
Recuzati judecatoarea.
Formulati cerere de recuzare intemeiata pe disp. art.27 al.1 pct 7 c.proc.civ.-judecatorul si-a spus parerea cu privire la pricina care se judeca.;)
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
jurist Clement a scris:

Dar,ajungeti tot la....plata ! .....:giggle:


de platit trebuie sa platesc dar nu cat vor ei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recuza un complet de judecata ? paumaria paumaria Am facu cerere de contestatie in anulare la un recurs cu 3 judecatori. S-a aprobat cererea, dar am inteles din legi, ca ma va judeca acelasi complet.Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Casare si rejudecare elfu21 elfu21 daca am o sentinta pierduta la fond iar in recurs am obtinut \"caseaza sentinta si trimite la rejudecare aceleiasi instante\" iar dosarul mi-a fost repartizat ... (vezi toată discuția)
Judecator recuzat teslovan florentina teslovan florentina buna ziua.Care ar fi motivele pentru care se recuza un judecator?Am incercat stramutarea dar fara rezultat.Faptul ca judecatorul respectiv a fost prieten de ... (vezi toată discuția)