avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Somatie de plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Somatie de plata

Am primit o somatie de plata pe perioada in care contractul era reziliat.Se mai plateste pe perioada rezilierii contractului?Contractul fiind expirat cu 2 luni inainte.
Multumesc anticipat.
Faceți dovada că a fost reziliat contractul, probabil de drept pentru neindeplinirea vreunei obligații de către cealaltă parte, depuneți întâmpinare și aratați situația în care vă aflați în urma rezilierii contractului, solicitând respingerea cererii privind emiterea unei somații de plată.
Se naște logica intrebare: celeilalte părți i-a fost comunicat faptul că a fost reziliat contractul (printr-o notificare etc), faceți dovada.Care a fost cauza rezilierii contractului?!
Se poate discuta pe marginea acestei situații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de evacuare corstef corstef Buna ziua Pentru neplata chiriei pe mai multe luni am cerut instantei o somatie de plata. Acum, pentru neplata chiriei pot cere si evacuarea chiriasului ... (vezi toată discuția)
Incetare contract mihaipaul mihaipaul Conform unui contract de achizitie vanzatorul trebuia sa-mi puna la dispozitie anumite cantitati si sortimente de marfa la datele prevazute in anexele la ... (vezi toată discuția)
Referitor la rezilierea contractului andr33apn andr33apn In cazul in care exista o clauza intr-un contract\" durata contractului este 1 an, si se prelungeste automat cu inca 1 an, in cazul in care nu se cere ... (vezi toată discuția)