avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retrogradare abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retrogradare abuziva

in 25 ianuarie 2010 am fost retrogradat din functia de casier la cea de manipulatnt marfa,am inteles ca retrogradarea nu poate depasi 60 de zile. eu am stat in functia in care am fost retrogradat mai bine de 7 luni. vreau sa stiu daca pot ataca asta in instanta? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 6 Octombrie 2010
REVIN: am fost la itm si am aflat ca nu m-a retrogradat , a folosit momentul si in loc de retrogradare a modificat CIM printr-un act aditional schimband functia si salariul. Pot cere anularea actului aditional pentru viciu de consimtamat??S-ar putea sa aiba semnatura mea pe acel act aditional , dar a folosit acest prilej al retrogradarii ca sa modifice actul aditional, eu crezand ca semnez pt. retogradare am semnat modificarea CIM.Ideea este ca retrogradareaa ar fi trebuit sa curga de la 1 feb cand de fapt actul aditional a inceput sa produca efecte.(la doar eu am doar decizia de retrogradare nefolosita de el)
Puteti sa cereti si anularea Actului Aditional pe motivele pe care le-ati prezentat.Ramane ca instanta sa se pronunte.
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
ContSters161342, utilizator
Aveti grija la termenul de exercitare a actiunii in instanta .. 30 de zile de la data comunicarii deciziei sdau actului aditional.
Nu stiam ca actul aditional poate fi atacat in 30 de zile de la insiintare, asta pentru ca nu l-am vazut. Daca este asa inseamna ca nu il mai pot contesta pentru ca au trecut mult mai mult timp.
Puteti solicita sa vi se comunice acel act ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim mikik55 mikik55 UN salariat a ocupat un post de conducere, iar acum a fost trecut pe un post de excutie, prin act aditional la CIM, insa nu i s-a modificat si salariu. In ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie daisys daisys Buna ziua. Voi expune o situatie si as dori un sfat daca este posibil. O cunostinta ,sef de agentie , urmeaza sa fie retrogradat intr-o functie inferioara pe ... (vezi toată discuția)
Retrogradare din functie melolontha melolontha in urma cu 7 zile am fost retrogradat din functie cu micsorare de salar pe motiv ca am plecat in concediu si nu mi-a pasat de problemele firmei .Carerea de ... (vezi toată discuția)