avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 1,55 alc in sange
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

1,55 alc in sange

ce o sa patesc?
Cel mai recent răspuns: ContSters148855 , utilizator 20:00, 15 Iulie 2010
buna seara,bine nu va fi,dar nu v-ati gandit ca puteati sa faceti un accident auto cu victime?
Daca sunteti sofer ,stiti ca limita este 0.80 g/l .
La valoarea indicata de dvs , se va aplica o pedeapsa cu inchisoare , cel mai probabil cu suspendare , daca nu exista antecedente penale .
Va recomand sa va angajati un avocat iscusit, pentru ca, in functie de circumstantele concrete (daca de exemplu ati condus pentru a duce pe cineva la spital) si de urmarile produse (daca de exemplu nu a existat accident) e posibil si sa va alegeti doar cu o amenda administrativa, daca instanta de judecata va aprecia ca gradul de pericol social nu este suficient de ridicat pentru a fi infractiune. Exista o decizie a ICCJ, in care la alcoolemie de 1,9 s-a dat amenda administrativa. De aceea va recomand sa va angajati un aparator
Se intocmeste un dosar penal si in functie de rezultatul cercetarilor se va propune de politie o solutie legala prin Parchet. De la prima audiere este bine sa va prezentati cu un avocat.
Succes!
nu am antecedente si in 11 ani de soferie nu am avut nici o amende

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie / sub influenta alcoolului nae 46 nae 46 Buna ziua am si eu o intrebare.am un prieten care a facu accident de circulatie cu victime si ia iesin in echilotest 1.07 ce se poate intampal cu el si ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru bautura.... vlad andreea silvia vlad andreea silvia prietenul meu a condus sub influenta alcoolului si a fost prins.i s-a pus etilotestul si a avut 0.42.apoi l-a dus la recoltat de sange si nici pana acum ,adik ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .as dori si eu sa aflu ce pedeapsa o sa primesc pt ... hjkskksnsn hjkskksnsn Buna ziua .As dori si eu sa aflu ce pedeapsa o sa primesc pt conducere fara permis si alcoolemia de 1.50 in sange si 0.80 in drager nu am alte antecedente ... (vezi toată discuția)