avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Proces cu Carpatica asig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Proces cu Carpatica asig

Am mai scris pe acest forum.Acum am ajuns in urmatoarea situatie.JUdecatoria a cerut expertului sa constate daca accidentul suferit de mine a avut sau nu in locul declarat de mine si toti martorii.In fata instantei au dat declaratii soferul vinovat si doi martori.Pe linga acestia au dat declaratii prin notariat un martao care era in masina vinovata si un martao care era aproape de locul accidentului la cca 100 metri Expertul a scris ca nu crede ca accidentul s-a petrecut dupa cum am declarat noi si martorii sustinind dupa 9 luni ca nu se vad urme pe drumul respectiv.A propus instantei sa il intrebe pe soferul vinovat de ce m-a lovit.Poate un expert sa combata 6 persoane care au declarat ca accidentul a avut loc pe acel drum si in acel pnct uitinduse numai la fotografiile facute de inspectorul Carpatica asg.Si ina o intrebare.In masina care ma lovit erau si doi copii .Pot fi acestia intrebati la nevoie daca a avut loc accidentul?Sunt necajit cind vad cita nedreptate exista si cum un asa zis expert scrie niste minuni.Se implineste deja un an de lla accidentAstept de la dv un sfat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:12, 14 Iulie 2010
Este aberant sa credem ca poate exista un asa zis expert care poate sa iti spuna ca nu ai vazut ceeace ai vazut. Nu ma mira un astfel de expert deoarece m-am mai intalnit cu astfel de cazuri. De pe poze nu se pot face expertize ci se pot doar emite supozitii. Angajativa un expert daune auto autorizat si acceptat de instanta, independent de partile implicate. Acesta ar mai putea face ceva. Cat priveste audierea copiilor cu privire la accident, emai greu ca instanta sa accepte asa ceva.
In completare : angajati-va un avocat bun ,specializat in daune auto din asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu carpatica asig buniculmiti buniculmiti In urma unui accident nerecunoscut de Carpatica i-am actionat in judecata inca din noiembrie 2009.La penultimul termen din aprilie au fost aprobati si ... (vezi toată discuția)
Intravenient fortat si model indrumare Mihai01 Mihai01 Buna ziua! In urma cu 3 luni am provocat un accident auto fara victime (eu fiind soferul vinovat). Zilele acestea am primit o citatie prin care sunt chemat la ... (vezi toată discuția)
Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)