avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se inregistreaza ch cu amenajare spatiu ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se inregistreaza ch cu amenajare spatiu inchiriat?231?

Cum se inregistreaza ch cu amenajare spatiu inchiriat?231?
Cel mai recent răspuns: amalianeag , utilizator 22:57, 20 Iulie 2010
cred ca contul 611 si nu 231 la conturile de imobilizari se calculeaza amortizare dar tu esti cu chirie nu este al tau , deci mergi pe cheltuieli
Se merge pe imobilizari in curs, la finalul contractului se factureaza adaugarea de valoare poprietarului.

Sau, daca se hotaraste sa se suporte cheltuiala, atunci pe 471, pe durata contractului si se descarca in fiecare luna cota aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)
Chelt cu amenajare spatiu firma ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua. pe ce cont si cum trebuie inregistrate cheltuielile cu amenajarea spatiului unei firme? am inteles ca se amortizeaza pe perioada pe contractului de ... (vezi toată discuția)
Investitie sau cheltuieli reparatii? tincuta30 tincuta30 O societate a inchiriat pe o perioada de 10 ani un spatiu pentru a desfasura activitate de alimentatie publica - restaurant. Spatiul inchirat era cu finisajele ... (vezi toată discuția)