avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere a copilului

Dupa ce am depus la primarie dosarul (acceptat) cu actele necesare pt alocatie si indemnizatia de crestere a copilului,as vrea sa stiu in cat timp ar trebui sa primim banii ?
Cel mai recent răspuns: tomoiaga ramona , utilizator 13:01, 5 August 2010
1. Legislatia nu prevede o data anume la care veti primi indemnizatia dar, daca socotim termenele pentru verificarea si aprobarea dosarului, ar reiesi ca in cca o luna de zile ar trebui sa va vina indemnizatia.
2. Din diferite motive se mai poate intarzia dar cand veti primi primul mandat cu bani veti primi si din urma, daca este cazul.
multuesc!mai bine zis, multumim!eram curioase mai multe mamici in legatura cu asta toate 4 am depus dosarul in aceeasi zi.:D=D>
Teoretic, dupa o luna, practic, timpul de asteptare este mai lung. Eu am depus dosarul, la primaria sectorului 2, in data de 09 martie 2010, iar primul mandat l-am primit in jurul datei de 25 mai 2010, cu suma cuvenita pentru lunile martie si aprilie.
Deci, in concluzie, timpul real de asteptare de de cca 60 de zile, de la depunerea dosarului si pana la intrarea efectiva in plata a indemnizatiei de cresterea copilului.:">
multumesc pt raspuns!:luck::vishenka:
tomoiaga ramona

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil OTILIA81 OTILIA81 Stima si respect tuturor.Sunt o mamica recent inscrisa pe acest forum si caut raspunsul la mai multe intrebari \\"PT CA ACEI FUNCTIONARI CARE NORMAL AR TREBUI ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mystycum mystycum Buna ziua!Sunt mamica si ma confrunt cu urmatoarea situatie:concediul post-natal se termina luna acasta pe 28 cand teoretic trebuie sa depun actele pt ... (vezi toată discuția)
Ccc - lamuriri andreya22 andreya22 Buna seara, Sunt mamica unui bebe de 3 luni,nascut in luna mai.precizez ca epuizez concediul de maternitate pe 10 sept 2012.am \'depus\' dosarul pt ... (vezi toată discuția)