avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Referat tehnic pentru debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Referat tehnic pentru debransare

Buna Ziua,

Sunt din Timisoara si doresc sa ma debransez de la Colterm, pentru a-mi instala centrala pe gaz. Printre cerintele celor de la Colterm este si un referat tehnic:

prin H.C.L 239/2009 utilizatorii de energie termica au obligatia:
ART.254
(g) Sa nu modifice instalatiile de incalzire centrala aferente unui imobil condominial decat in baza unei documentatii tehnice care reconsidera ansamblul instalatiilor termice aprobata de catre furnizor, conform legislatiei in vigoare.

Pe cateva site-uri am citit ca pentru blocurile contorizate e suficient acordul Asociatiei de proprietari pentru debransare,
Intrebarea mea este daca exista scris in vreo lege ca in aceste conditii nu am nevoie de acest referat tehnic( pentru ca am inteles ca ar costa vreo 500 Ron)?
As vrea sa stiu acest lucru pentru a le putea raspunde si celor de la Colterm.

Va multumesc anticipat,
Dorina
SERMAC a scris:

Am intocmit si anul trecut multe documentatii de genul acesta si am intalnit persoane care au incercat in toate modurile posibile sa ocoleasca cererea de debransare definitiva de la colterm dar nu au reusit pana nu au depus toate actele necesare.

este normal atât timp cât m-ai funcţionează legile în ţara asta,şi apoi COLTERM nici nu doreşte să se grăbească(vă daţi seama de ce)până când nu le prezentaţi toate actele legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de locatari si furnizorul colterm in timisoara ioni69 ioni69 Buna ziua, Doresc sa va consult intr-o problema legata de furnizarea Agentului Termic de catre regia locala Colterm in Timisoara. Suntem o asociatie de ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face? alejandra alejandra buna ziua,as dori sa stiu ce pot face in cazul in care doresc sa ma debransez de la sistemul de incalzire centrala al \"termica\" si sa-mi montez centrala ... (vezi toată discuția)
Montarea centralei termice de apartament king king Buna ziua.As dori si eu raspuns la o intrebare.In urma unei sedinte sa dispus sa facem separare de gaz,fiecare familie.Firma care face instalatia de gaz,mai ... (vezi toată discuția)