avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... raspunderi ca agent vanzari
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

raspunderi ca agent vanzari

Am lucrat la o firma ca agent vanzari,fara carte de munca sau vreun contract,firma respectiva trebuia sa acorde credite oamenilor,pentru acel credit plateau o taxa de inscriere,iar patronul a fugit cu banii oamenilor,el fiind de origine maghiara,ce implicatii pot sa eu in toata nebunia aceasata,iar daca sunt chemata la declaratii ce ar trebui sa fac
Cel mai recent răspuns: raluca27 , utilizator 14:13, 15 Iulie 2010
Buna ziua.Precizati-ne ce activitati ati desfasurat dvs in cadrul societatii, astfel nu va putem raspunde
am fost agent vanzari,trainer agenti,precizez ca nu am avut nici o forma legala de angajare sau colaborare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat? MAVERICK2011 MAVERICK2011 Pe scurt relatez ce am patit: Am colaborat cu o firma in calitate de contabil,la sediul acesteia, in program part-time.Pe parcursul colaborarii au existat ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru delapidare alexx75 alexx75 buna ziua ,va solicit ajutorul intr-o problema care ma framanta de ceva timp. in anul 2002 am lucrat (fara forme legale contract,carte munca etc.) la o ... (vezi toată discuția)
Delapidare si evaziune fiscala daniela1994 daniela1994 buna seara, problema mea e cam complicaa dar incepe cam asa, in perioada apilie 2015 octombrie 2015 am lucrat lao firma de distributie bauturi alcolicein ... (vezi toată discuția)