avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o lamurire va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o lamurire va rog

detin un imobil cu dreptul de uzufruct viager si din pacate am ramas in urma cu datoriile la intretinere iar proprietarul vrea sa ma dea afara din locuinta pentru ca nu am reusit sa platesc datoriile la intretinere.Nu detin nici un venit si nici lucruri nu am ce ar putea fi executate silit.
Intrebarea mea ar fi urmatoarea:-cu articolul de mai jos mentionat ,ma poate da afara din locuinta?Si daca da,in ce fel? Va multumesc.
-Art. 488
Sunt supuse urmaririi silite imobiliare bunurile imobile.
Pot forma obiectul urmaririi silite imobiliare si dreptul de uzufruct asupra unui bun imobil, precum si dreptul de superficie.
Cel mai recent răspuns: george77 , utilizator 16:23, 15 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare uzufruct viager, executare imobil cu uzufruct viager andreistan andreistan Buna ziua, Avem in bloc o garsoniera cu restante mari la intretinere. Am castigat fond+recurs, asteptam sa iasa decizia definitiva si irevocabila prin care ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata rokhsana rokhsana Buna ziua. Am primit de curând de la un executor judecătoresc o citatie, in care mi se spune ca 2 garsoniere care sunt pe numele meu vor fi puse la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! se poate executa silit pe persoana fizică, pentru ... Oananm Oananm Bună ziua! Se poate executa silit pe persoana fizică, pentru suma de 3000lei,pe apartament ( acest având ipoteca legala de la dezvoltator,pana la achitarea ... (vezi toată discuția)