avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator de societate somer
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator de societate somer

in cadrul unei societati, in statutul acesteia unul din angajati (cu contract de munca pe postul de revizor tehnic) este si administrator
de la 01.07.2010 societatea il scoate in somaj
intrebare:
un angajat care este dat in somaj mai poate fi Administratorul aceleiasi societati?
Cel mai recent răspuns: ADELA STROE , utilizator 17:14, 15 Iulie 2010
Da, intrucat persoana respectiva ocupa functia de revizor contabil in cadrul firmei in baza unui CIM iar pentru functia de administrator acesta a fost numit direct prin actul constitutiv al societatii ( vezi cumulul de functii ) . De asemenea, este posibil ca administratorul unei societati sa aiba CIM/CONTRACT DE MANDAT/CONTRACT DE MANAGEMENT, in care sa aiba stabilita o remuneratie lunara.
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2010
Costel DRAGOMIR, Avocat
mi se pare dubios intrucat il dai in somaj dar il lasi in administrarea societatii, face munca voluntara?
nu trebuie sa fie remunerat pt serviciul prestat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cenzor sa lulusca lulusca Se poate face [b] contract de munca[/b] pe perioada nedeterminata in functia de cenzor , mentionez ca societatea este pe actiuni. (vezi toată discuția)
Cand se plateste indemnizatie de administrator roxanaserban roxanaserban Buna ziua As dori si eu sa stiu cand este obligatoriu sa platesti indemnizatia de administrator sau daca calitatea de administrator intr-un SRL trebuie ... (vezi toată discuția)
Stadiul administratorilor salariati ai sa-urilor julien_slbz julien_slbz am o intrebare pentru persoanele care activeza in SA-uri si sunt in tema : administratorilor care sunt salariati ai societatii in cauza li s-a suspendat ... (vezi toată discuția)