avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice pret ferm
Discuție deschisă în Achiziţii publice

pret ferm

Buna ziua, am si eu o intrebare. Pretul ferm dintr-un contract se refera la pretul cu TVA sau fara TVA?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 08:25, 16 Iulie 2010
Depinde cum a fost stipulat in contract sau in oferta acceptata de dvs.
legislatia face referire doar la preturile fara tva.
conform O.U.G. 34/2006 estimarea si atribuirea se face la pretul fara T.V.A. dar in cazul unui contract suma care poate fi disponibilizata include si T.V.A.(depinde si de obiectul contractului: ex in cazul RCA si al biletelor de avion pentru curse externe nu se percepe T.V.A. )
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2010
iuly7, utilizator
Intr-un contract se stipuleaza valoarea, la care se mentioneaza separat "la care se adauga TVA...", TVA-ul fiind dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie (urgent!!) jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati sa raspund la o serie de intrebari: 1. Ce inseamna \"achizitor\" si ce inseamna \"autoritate contractanta\"? Care este ... (vezi toată discuția)
Cumparare directa pe oug 34/2006-contract cu neplatitori de tva SimanSimona SimanSimona Buna ziua, Am o nelamurire legata de achizitiile directe pe oug 34/2006. Primaria, in cadrul unui proiect posdru, achizitioneaza direct servicii si produse ... (vezi toată discuția)
t.v.a. contracte mihaandronic mihaandronic Subiect: T.V.A. contracte Bună ziua! La începutul acestui an, prin instituţia la care lucrez (primărie), am încheiat contracte de furnizare pentru ... (vezi toată discuția)