avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nerespectarea hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nerespectarea hotarari judecatoresti

am o hotarare judecatoreasca in favoarea mea si cu toate astea nu am botinut cartea de munca,ce trebuie sa fac mai departe si cui sa ma adresez
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 15 Iulie 2010
Puteti depune plangere penala impotriva angajatorului pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.r.l. care isi schimba anual proprietarul, administratorul dar si sediu-pentru a fugii de raspundere ContSters241026 ContSters241026 Am castigat in instanta ,,Tribunal ,, impotriva firmei ,,RRRR, un proces civil recuperare drepturi salariale si concediu de odihna in valoare de 23000 lei. ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca raulgonzales raulgonzales Un salariat a obtinut o hotarare judecatoreasca si definitiva prin care instanta obliga societatea comerciala sa ii elibereze o adeverinta prin care se atesta ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea de executare a hotararii judecatoresti anamaria81 anamaria81 Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru repunerea intr-o functie echivalenta celei detinute anterior si angajatorul nu executa aceasta ... (vezi toată discuția)