avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire

buna seara
am si eu o problema.
in cursul zilei de azi am fost la sora mea acasa , acolo se afla si concubina fratelui meu care la sunat si la chemat sa vina acasa sa ma alunge.
ajungand acasa fratele meu acesta ma batut impreuna cu concubina lui si mau alungat de acolo.
mentionez ca sunt coproprietara a apartamentului in care locuiesc sora si fratele meu.
ce trebuie sa fac ca au zis ca daca mai merg acolo ma omoara, ca nu am ce cauta acolo desi am aceleasi drepturi ca si ei.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 21:05, 15 Iulie 2010
Formulati plangere la politie pentru infractiunea de lovire sau alte violente. V-at scos certificat medico-legal?
Pe langa plangerea penala pe care urmeaza s-o inaintati, util ar fi sa va rezolvati problema coproprietatii. Deoarece e clar ca nu puteti convietui toti 3 in acest apartament iar dvs. vi se ingradeste accesul acolo, logic este sa promovati actiune de iesire din indiviziune si astfel, fiecare sa stie ce stapaneste. Daca nu se poate imparti in natura, atunci cel putin veti beneficia de o suma de bani, aferenta cotei ce vi se cuvine.
Cu stima,
av.M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil total3r total3r sant casatorita de 16 ani cu un copil minor din alta casatorie si timp de 15 zile am fost pt un tratament la tg mures dupa revenirea mea in localitatea de ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu marius.suceava marius.suceava Buna ziua am si eu o intrebare daca la cazul plangere penala violre de domiciliu si violenta fara martori si este la prima abatere ce consecinte se aplica ? ... (vezi toată discuția)
Divort nina_crina nina_crina Buna ziua tuturor! am si eu nevoie de un sfat. dupa 20 de ani de casnicie parinti mei divorteaza fara partaj. in ultimi 10 ani mama a avut amanti unul dupa ... (vezi toată discuția)