...am castigat fondul (culpa exclusiva a reclamantei) datorita unei relatii extraconjugale a reclamantei dovedita cu martor (sotia amantului) si inscrisuri (facturi detaliate ale conversatiilor telefonice multiple intre cei doi) , dupa care am pierdut in apel (culpa comuna), am recurat hotararea prin care reclamanta cere acum si cheltuieli de judecata ... ce sanse am sa obtin admiterea apelului, are dreptul sa ceara acum cheltuieli de judecata tinand cont ca pana acum ne-am abtinut amandoi sa le cerem ?
CUM ATI REUSIT SA OBTINETI FACTURI DETALIATE ALE FACTURILOR TELEFONICE? CE INSEAMNA? DESFASURATORUL CONVORBIRILOR EMIS DE OPERATORUL DE TELEFONIE MOBILA?SAU ATI APELAT LA FIRMA DE TELEFONIE PRIN INSTANTA? EU AM INTELES CA DESFASURATOARELE NU SUNT VALABILE IN INSTANTA ,CI PROBELE CU MARTORI SAU FOTOGRAFII.VA ROG SA IMI RASPUNDETI.
Potrivit art.274 c.proc.civ.partea care cade in pretentii va fi obligata la plata cheltuielilor de judecata.Cu alte cuvinte cel care pierde procesul va putea fi obligat la cererea partii adverse la plata cheltuielilor de judecata. ( raspuns pentru gurum21free)
Listingurile operatorilor de telefonie mobila pot fi folosite in instanta in cadrul probelor cu inscrisuri, insa este necesar ca aceasta proba sa fie completata si de depozitii de martori( raspuns pentru Gabrielle Monique)
Am copiile listingurilor de la facturile de telefon,dar eu am intele ca nu se pot folosi in instanta.Am si martor care a fost cu mine si l-a vazut pe sotul meu in fata casei doamnei respective,o lua de acasa sa o duca la Bucuresti la servici.Eu am fost la masina la ei i-am salutat si m-am uitat la amandoi aproximativ 5 min. fara sa spun altceva.Doamna in schimb mi-a aratat ceasul si mi-a spus ca intarzie la servici,asta dupa ce si-a revenit din surpriza si cred ca voia sa scape de mine. In masina noastra comuna.Sa spuna MERCI ca nu am dat-o jos din masina s-o trimit la Bucuresti cu trenul sau maxi.Gabrielle
Motive divort
Bibi2008
Buna ziua. As dori sa aflu daca poate constitui motiv de divort: lipsa veniturilor pe o perioada indelungata, in conditiile in care sunt copii minori in ... (vezi toată discuția)