E greu sa va dau un sfat avand in vedere ca nu cereti un sfat din punct de vedere legal ci mai curand unul moral particular situatiei dumneavoastra.
Dupa cum ati prezentat situatia, eu am inteles ca datorita neintelegerilor din cadrul societatii, dumneavoastra nu mai vreti sa lucrati la firma respectiva (desi aveti regrete) iar ei nu va mai vor ca si angajata (desi in trecut le-ati fost de folos).
In cazul asta ori prin dimisie ori prin acordul partilor este cam acelasi lucru.
Daca doar angajatorul ar fi vrut aceasta desfacere a contractului de munca, atunci ar fi fost o alta situatie in care ati fi avut nevoie de consiliere.
"Nu mai vreau sa lucrez" pentru ca am fost fortata sa fac asta - se fac presiuni de tot felul si practic nu mai rezist si nici nu mai vreau. Faptul ca nu mai au nevoie de mine dupa 12 ani in care am sacrificat totul aici, imi lasa un gust tare amar si am ajuns la concluzia ca mai bine plec, decat sa am de-a face cu astfel de noi impostori si diletanti angajati in ultima perioada.
Am fost de acord sa plec, sa nu mai incurc lucrurile pe aici, si as vrea sa nu mai fac alta greseala - respectiv sa semnez ceva ce nu ar trebui.
Astfel, intrebarea la care as vrea sa va rog sa-mi raspundeti, este: care este data la care sa semnez demisia / acordul pentru intelegerea partilor astfel inact sa nu ma trezesc ca nu voi fi platita in urmatoarele doua luni?