avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale actionar pensionat medical
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

actionar pensionat medical

Buna ziua,
Am si eu o intrebare:
Sa presupunem ca exista o persoana pensionata pe caz de invaliditate II, dar aceasta persoana detine 55% din capitalul social al firmei si este administrator.
In aceasta situatie, persoana pensionata pe caz de boala poate fi administrator si asociat, semna in numele firmei daca nu incaseaza remuneratie?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:05, 16 Iulie 2010
Poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic, cu handicap, pensionat pe caz de boala? ribana ribana Buna seara, am si eu nevoie de o mana de ajutor.Sunt contabil la o soc. com., are un asociat unic de 55 de ani, care este si administrator al firmei, cu ... (vezi toată discuția)
Administrator de firma vreau sa ma pensionez valy_xenon valy_xenon Buna ziua, Ma numesc Vlad Ditu si sunt administratorul unei firme de consultanta cu doi angajati: eu si contabilul. Am 53 de ani si peste 30 de ani vechime. ... (vezi toată discuția)
Beneficiar real? nedumerit_cim nedumerit_cim Buna ziua, In cazul unui SRL care este compus din 16 asociati persoane juridice (toti fiind organizatii profesionale, 15 dintre ei detinand cate 3% iar cel ... (vezi toată discuția)