avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... marire sal trebuie justificata??!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

marire sal trebuie justificata??!!

daca la o societate de 90 de angajati la 30 dintre ei se fac mariri de salariu, trebuie sa fie o justificare in acest sens?
sau pur si simplu se fac aceste mariri(aditionale) care se inregistreaza la ITM.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: titiana , utilizator 15:27, 16 Iulie 2010
societate privata?
da, privata
La societatile private..salariul se negociaza..nu tre justificat..e treaba patronului ..cum remunereaza munca...angajatilor!
Nu trebuie justificata cresterea salariala, daca va referiti la ceea ce trebuie trecut in actul aditional adica justificarea in fata celor de la ITM, dar daca va referiti la justificarea fata de ceilalti angajati.............care va vor pune intrebari, ar trebui sa aveti o justificare.
Mai mult, daca exista si un contract colectiv de munca atunci sigur in acesta sunt prevazute masuri egale pt toti angajatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere salarii , legal??? Monica H. Monica H. o societate privata, poate dispune reducerea salariilor mai mari de 1500 lei cu 5-10%???? in ce baza? este legal?? atat timp cat la nivel de societate exista ... (vezi toată discuția)
Crestere salariala fara act aditional Georgiana- Georgiana- Buna ziua, Aparent, luna aceasta, pe fluturasul de salariu(cat si in cont=D>) am observat o crestere a salariului cu 15%. Am discutat cu seful si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna suplimentar - cu acordul partilor larisalaly larisalaly Buna ziua, Pentru a ramane in cadrul societatii, un angajat a cerut marire salariala si 9 zile de CO in plus/an. Fiind o modificare de comun acord presupun ... (vezi toată discuția)