avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort....o problema(sau mai multe)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort....o problema(sau mai multe)

Am hotarat sa inaintez divortul si as avea nevoie de inca cateva lamuriri(in acest moment nu imi permit un avocat),asa ca voi apela din nou la ajutorul dumneavoastra care pana acum mi-a fost de folos.
Viitorul meu fost sot a parasit acum o luna domiciliul.El spune ca a plecat ca sa se intoarca,eu nu imi mai doresc asta,deoarece a mai fost plecat si o va mai face.Am hotarat deci sa divortez.El ma ameninta ca nu se va prezenta la termene si ma va purta prin tribunal atat cat va dori el(asta si ptr a nu fi obligat ca in aceasta perioada sa plateasca copiilor pensia alimentara,pe care oricum imi spune ca nu o voi vedea niciodata deoarece nu realizeaza nici un venit).
Daca el nu o sa se prezinte,cat o sa dureze procesul....si ce pot eu sa fac ca sa nu dureze foarte mult si sa pot solicita pensia alimentara ptr copii??
Va multumesc,cu respect!
Cel mai recent răspuns: Eladaela , utilizator 07:24, 17 Iulie 2010
Realizez venit(870 ron brut).Din acesti bani intretin singura si cei doi copii.Nu imi pot permite un avocat,nu dispun de suma integrala care ar trebui platita si nici de imprumut nu poate fi vorba.
Daca nu pot solicita un aparator din oficiu,voi fi nevoita sa ma apar singura?
Ma bazez pe ajutorul dumneavoastra in acest caz:D.
Indepliniti conditiile pentru ajutor.Daca va vor respinge cererea trebuie sa va descurcati singura.
Va voi ajuta oricand cu mai mult decat un sfat.
Va multumesc!
In acest moment chiar am nevoie de orice sfat avizat,orice ajutor imi este de mare folos.
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2010
Eladaela, utilizator
As dori sa mai stiu ceva.....trebuie sa redactez mai intai cererea de divort sau cererea pentru un aparator din oficiu?
E-mail-urile pot fi folosite ca proba in instanta?
Cea pt asistenta juridica gratuita prima data, macar daca vi se aproba, va face avocatul cererea.

Ramane la aprecierea instantei daca accepta ca proba e-mail-urile.

Alte discuții în legătură

Reincredintarea minorei de 14 ani spre tata eceamihaela eceamihaela minora in varsta de 14 ani este in grija bunicilor care dupa cum spune toata lumea sunt sub orice critica de rai o pun la munca asta fiind la spart de lemne la ... (vezi toată discuția)
Procedura de divort si valoarea pensiei alimentare ContSters115122 ContSters115122 Buna ziua, Sunt casatorita de 1 an si 6 luni. In urma acestui mariaj a rezultat un copil care acum are 8 luni. De aprox. doua luni de zile, din pricina ... (vezi toată discuția)
Abandon familial iordansorin iordansorin sotia a plecat fara stirea mea in germania,mentionez ca nu stiu nimik altceva decat tara.acasa am ramas cu o fetita de 5 ani ce pot face.are 3 luni de cand ... (vezi toată discuția)