avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... buna ziua, eu sunt agent la o firma de asigurari rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

buna ziua, eu sunt agent la o firma de asigurari rca

si am pierdut mapa in care tineam toate foile de rca si chitantierul.
Iar acum cei de la firma ma suna sa le duc sa le predau ( chitantierul si foile rca )
ce pot sa fac? multumesc astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: floare _de_ colt , utilizator 13:13, 17 Iulie 2010
Discutati ca dansii, le spuneti ce s-a intamplat si le declarati pierdute in Monitorul Oficial. In felul acesta se anuleaza. Altfel riscati sa la foloseasca cineva si sa fiti bun de plata pentru eventualele daune.
Mergeti la cel mai apropiat oficiu postal si depuneti o instiintare catre Monitorul Oficial in care sa aratati ca ti pierdut un chitantier cu x chitante seria ..., nr. de la... pana la ...si un nr de foi RCA (daca au nr si serie trebuie sa le treceti), platiti taxa de publicare in MO si cu chitanta respectiva va prezentati la agentul dv. coordonator si va scade din gestiune cu aceste documente. Dar asa cum vi s-a mai spus este o treaba urgenta pt ca nu cumva cineva sa uzeze de documentele gasite si sa suportati consecintele. Nu uitati sa solicitati o copie sau sa va faceti dv o copie de pe instiintarea pe care o veti depune la posta p, care so prezentati la asigurator, copie care sa aiba stampla postei sau si mai bine sa faceti o copie legalizata dupa aceasta instiintare.
Este nevoie sa dati un anunt la ziar-declar pierdute....
Dupa publicare mergeti la asigurator si faceti dovada ca ati indeplinit aceasta cerinta.Asiguratorul va comunica suma pe care trebuie sa o achitati catre acesta(costul actelor pierdute).
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iulie 2010
floare _de_ colt, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicarea in monitorul oficial a pierderii unui chitantier DRAGANLARISA DRAGANLARISA BUNA SEARA! AM TRIMIS LA MONITORUL OFICIAL UN PLIC CU O ADRESA PRIN CARE DECLAR PIERDUT SI NUL UN CHITANTIER. VA ROG SA MA AJUTATI SI SA-MI SPUNETI IN CAT ... (vezi toată discuția)
Acte "pierdute" Instantlife Instantlife Spun "pierdute" deoarece arareori se pierde un portofel intr-o multime... Asadar lipsesc toate celea: permis de conducere, certificatul de inmatriculale al ... (vezi toată discuția)
Monitorul oficial roxiana24 roxiana24 buna. trebuie sa mi declar cartea de munca (pierduta de catre angajator), nula in monitorul oficial. oare ma puteti ajuta, sa mi spuneti cum sa procedez? ... (vezi toată discuția)