avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o nelamurire referitoare la partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o nelamurire referitoare la partaj

Parintii mei mi-au cumparat o garsoniera dupa un timp m-am insurat .Dupa 5 ani de casatorie am vindut garsoniera si am cumparat o casa la curte 'asta era visul meu' sa stau la curte au mai trecut vreo 2 ani si ne-am despartit .Din casatorie a rezultat si un copil acum are 8 ani . In momentul de fata au trecut doi ani si ceva de la divort fara sa ceara partaj . Din cite am inteles dupa 5 ani de casatorie are dreptul la ceva din casa ,dar nu mi se pare normal .Acum am o relatie de aproape un an . Intrebarea este urmatoare : Eu cu viitoarea mea sotie ne-am apucat sa mai inbunatatim din casa sa investim casa nu este terminata inca ce ne facem daca dupa ce terminam casa se trezeste fosta sa faca partaj ? Multumesc anticipat#-o
Cel mai recent răspuns: eugen_o5o6 , utilizator 21:07, 17 Iulie 2010
Din fericire pentru mine ce am luat pe mere am dat pe pere fara un cent in plus
Daca inteleg bine tot ce poate lua sint doar citeva electrocasnice care la ora actuala sint depasite si trebuie schimbate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort sorin2holban sorin2holban Buna ziua, Am si eu o problema. Am divortat, iar acum urmeaza partajul. Inaintea casatoriei cu sotia de care am divortat, am detinut o garsoniera, bun ... (vezi toată discuția)
Partaj! darkone darkone Buna seara, Am avut o discutie mai aprinsa in familie(precizez ca suntem castoriti de 3 ani si avem un copil de 1,6 ani), in care cand sa adus vorba de un ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare ad ad Buna ziua, am nevoie de un sfat, daca se poate... Inainte de a ma casatori am cumparat un apartament pe care acum as vrea sa il vand si sa cumpar o ... (vezi toată discuția)