avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... majorare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

majorare pensie alimentara

am divortat ce aproape 2 ani si intrucat fostul sot are o agentie imobiliara ce o tine pe pierdere nu s-a putut dovedi veniturile sale si s-a hotarat atunci o pensie alimentara de 77,5 RON, calculata la salariul minim pe economie. As dori un sfat, cum as putea sa obtin mai mult, intrucat are venituri considerabile. Stim cu totii cum se practica in imobiliare: banii la negru.
Cel mai recent răspuns: vamil , utilizator 19:11, 15 August 2007
Cel mai corect ar fi sa vorbesti cu el si sa il faci sa inteleaga ca are un copil care merita sa traiasca in conditii bune. Daca reusesti sa-l faci sa inteleaga ca pensia de intretinere este doar pentru copil cred ca nu ar fi probleme pentru el sa rupa din castigurile lui si sa ii dea si copilului ceea ce merita.
Legal nu stiu cum s-ar putea rezolva acest caz. Ca sa demonstrezi ca are veneturi mai mari decat cele declarate imi pare foarte greu.
mersi pt raspuns. Teoretic ai dreptate. Am incercat asta. Insa el prin asta crede ca ma pedepseste pe mine pt ca am divortat de el cand am descoperit ca avea viata dubla. Deci luandu-i ceea ce i se cuvine copilului crede ca ma pedepseste pe mine, pt ca stie ca eu ii voi oferi totul copilului si nu ii va lipsi nimic, dar ca sa fac asta voi face niste sacrificii, si exact asta vrea. Insa e dreptul copilului, asta nu intelege el.
Stimata Doamna,

Ca plateste ori ba o suma de bani... este un lucru important [acum], insa maine, dupa un numar de ani...
batranetile-i vor slabi organismul si... va fi parasit de toti si, mai ales de toate, ptr. ca nu mai are cu ce.
Numai copilul dvs. trebuie sa discute cu el si nu dvs., deoarece, atunci el va decide daca trebuie sau nu
trebuie sa-i plateasca ce sotul dvs. n-a platit astazi.
Cand porniti pe un drum, bazati-va numai si numai pe resursele dvs., nu cereti nimanui nimc. Iar daca
nu aveti resurse, nu porniti nicaieri, ramaneti sub influienta nenorocitilor. Nu uitati ca nimic nu poate fi inpus.

Eu urez dvs. si copilului dvs. sanatate, iar lui... sa-l plesneasca Dumnezeu, dar mai iute... nu la Pastele Cailor.

Nu uitati ca dreptatea este de parte celor puternici, daca nu luptati ptr. ea, nu o meritati.
Sa stiti ca va scrie un barbat. Nu tineam cont de nimic - privitor la munca - insa... astazi castigi, maine nu mai
castigi... in plus sanatatea se toceste.
Un om cu capul pe umeri pune pr primul loc copilul, copii, daca nu este asa, este treaba lui, insa dvs. femeile,
[cele la locul lor], nu stiti sa va bateti. Nu cunosc sa va fi unit 100-200 si sa-l fi strans de gat pe un borfas, pe un
criminal, pe un violator, pe un jefuitor. Ce daca nu toate cele 100-200 nu ati fost victime ? Voi sa judecati intai si nu
talharii de judecatori. Aratati-mi si mie ce politai, procuror, judecator ati belit, cand una dintre voi a fost nedreptatita.
Cereti ca Dreturile Omului sa se aplice intai VICTIMEI... si numai ce mai ramane... agresorului.
Sunteti niste pisici miorlaite, mi-e lehamite sa va mai dau vre-o mana de ajutor, acolo unde trebuie luati parul,
nu uitati ca de la inceputurile existentei fiintei umane, mai mult timp in centru era femeia si nu barbatul. Intoarceti
roata istoriei - daca o meritati - cine poate sa va tina pe loc ?

Sanatate,




mersi pt raspuns. Teoretic ai dreptate. Am incercat asta. Insa el prin asta crede ca ma pedepseste pe mine pt ca am divortat de el cand am descoperit ca avea viata dubla. Deci luandu-i ceea ce i se cuvine copilului crede ca ma pedepseste pe mine, pt ca stie ca eu ii voi oferi totul copilului si nu ii va lipsi nimic, dar ca sa fac asta voi face niste sacrificii, si exact asta vrea. Insa e dreptul copilului, asta nu intelege el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum tratam inima zdrobita? nicoleta1987 nicoleta1987 buna ziua, nu stiu daca acest subiect are ce cauta in acest forum dar am vazut ca orice intrebare as avea cineva mia dat raspuns si ma lamurit si cred ca si ... (vezi toată discuția)
Motiv divort madalinamiha madalinamiha Sunt casatorita din 2007 si am un copil de un an.Locuim cu mama iar intre ea si sotul meu sunt certuri grave astfel incat nu mai pot locui impreuna.Eu trebuie ... (vezi toată discuția)
Filmuleț în care mama pedepsește copilul până când acesta plânge: îl pot folosi într-un eventual proces privind schimbarea domiciliului copilului? doru 40 doru 40 Buna! detin o inregistrare facuta de mama copilului trimisa de dansa pe o retea de socializare in privat ( eu find tatal) in filmulet se vede cum il pedepseste ... (vezi toată discuția)