avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura vanzare-cumparare facuta in Italia valabila in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura vanzare-cumparare facuta in Italia valabila in Romania???

Buna,
Am si eu o intrebare. Este cumva valabila o procura facuta in Italia (la ambasada Romaniei) in Romania? Problema e urmatoarea. O persoana italiana (cetatean italian) care are un apartament cumparat aici in Romania (de un an) vrea sa vanda acest apartament unei persoane romane care lucreaza pentru el. Aceasta persoana nu poate veni in Romania sa semneze actele si ar vrea sa faca o procura la ambasada Romaniei in Italia pe numele meu (fiu). Cu alte cuvine sa pot fi eu imputernicit (in calitate de fiu) printr-o procura facuta in Italia, sa semnez actul de vanzare cumparare.

Este valabila o asa procura in Romania?

Multumesc anticipat.
Da,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament nadia34mandea nadia34mandea buna ziua am o intrebare la voi .m-am casatorit in 2006 in italia in comun de bunuri .in anul 2012 mama mi-a facut vanzare-cumparare pe apartamentul ei fara ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare Adrian V Adrian V Buna, Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In 2002 am incheiat o promisiune de vanzare cumparare cu un cetatian italian, ca ma oblig sa ii vand ... (vezi toată discuția)
Succesiune apartament mavericu mavericu Proprietara apartamentului a decedat, iar singura ei fiica locuieste in Germania insa nu are posibilitatea de a veni in Romania datorita unor probleme ... (vezi toată discuția)