avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare contract vanzare cumparare

Buna,
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In 2002 am incheiat o promisiune de vanzare cumparare cu un cetatian italian, ca ma oblig sa ii vand un imobil dobandit prin cumparare in baza legi 112/1995. Si perfectarea actului de vanzare cumparare in forma autentica pt. imobil se va face cel tarziu in cursul anului 2012.
In anul 2018 imputernicitul cumparatorului a perfectat actul de vanzare cumparare in urma unei intalnire avuta cu imuternicitul aducandu-si aminte de apartament.
Eu sustin ca cetatianul italian a decedat.
Va rog daca se mai poate face ceva.
Cel mai recent răspuns: Adrian V , utilizator 12:23, 24 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati institutiilor din Italia, din zona unde sta cetateanul cu pricina, solicitand sa vi se comunica daca mai traieste.
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns.
Am facut o notificare catre persoana din italia, dar notificarea a ajuns la persoana imputernicita de iatalian in romania pt. semnarea contractului. Si in 2 zile au facut contractul de vanzare cumparare pe italian.
In promisiunea de vanzare cumparare din 2002 e specificat ca perfectarea actelor se va face cel tarziu in anul 2012
Am contactat un avocat anul trecut, dar ma tot amana cu deschiderea unui proces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea promisiuni de vanzare cumparare si constituirea de drept de uzufruct viager Adrian V Adrian V Buna, Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In 2002 am incheiat o promisiune de vanzare cumparare cu un cetatian italian, ca ma oblig sa ii vand ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie floringh floringh Am o casa unde am titlu de propietate si o parte din acoperis se afla tot pe pamantul meu dar care este cumparat cu acte de mana din anul 1995. Ce solutii am ... (vezi toată discuția)
Constatarea nulitatii absolute contract legea 112/1995 adrianadamian2009 adrianadamian2009 Imi permit sa pun o intrebare la urmatoarea speta: In baza legii 10/2001 o persoana indreptatita a initiat o actiune de constatare a nulitatii absolute a ... (vezi toată discuția)