avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare in posesie

Am o casa unde am titlu de propietate si o parte din acoperis se afla tot pe pamantul meu dar care este cumparat cu acte de mana din anul 1995. Ce solutii am sa intru in legalitate. De atunci platesc si la financiar in comuna pentru tot pamantul.

[Editat - nu mai scrieti cu majuscule, va rog, se citeste greu; nici Regulamentul forumului nu permite asta. Multumesc]
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: floringh , utilizator 09:25, 2 Februarie 2012
Contactati vanzatorul pentru perfectarea contractului de vanzare-cumparare in forma autentica sau actionati-l in judecata pentru pronuntarea unei hotarari care sa tina loc de act autentic de vanzare-cumparare.
Va sfatuiesc sa va perfectati contractul de vanzare cumparare - act autentic.In cazul in care nu mai traieste vanzatorul faceti o aciune in constatarea vanzarii la Judecatoria din raza teritoriala in care se afla imobilul.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare situatie juridica teren iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii in vederea rezolvarii urmatoarei situatii: S-a cumparat un teren acum 10 ani, cu acte de mana, adica la ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare Adrian V Adrian V Buna, Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In 2002 am incheiat o promisiune de vanzare cumparare cu un cetatian italian, ca ma oblig sa ii vand ... (vezi toată discuția)
Cum pot face acte la casa daca am chitanta de mana ? puiu dragan puiu dragan Cum pot face acte la o casa situata in Bucuresti daca am urmatoarele acte : contract de vanzare-cumparare al proprietarului din 1940, certificat de mostenitor ... (vezi toată discuția)