avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... anularea promisiuni de vanzare cumparare si ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

anularea promisiuni de vanzare cumparare si constituirea de drept de uzufruct viager

Buna,
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In 2002 am incheiat o promisiune de vanzare cumparare cu un cetatian italian, ca ma oblig sa ii vand un imobil dobandit prin cumparare in baza legi 112/1995. Si perfectarea actului de vanzare cumparare in forma autentica pt. imobil se va face cel tarziu in cursul anului 2012.
In anul 2018 imputernicitul cumparatorului a perfectat actul de vanzare cumparare in urma unei intalnire avuta cu imuternicitul aducandu-si aminte de apartament.
Eu sustin ca cetatianul italian a decedat.
Va rog daca se mai poate face ceva.

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare cumparare Adrian V Adrian V Buna, Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In 2002 am incheiat o promisiune de vanzare cumparare cu un cetatian italian, ca ma oblig sa ii vand ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare cumparare radu iuliana radu iuliana Buna ziua. Va solicit un sfat in calitate de cumparator in urma unei promisiuni bilaterale de vanzare cumparare autentificat la notariat pentru un imobil ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare-cumparare vivinka vivinka Buna ziua! Avem un proprietar al unui imobil cumparat prin Legea 112 / \'95 si o are in folosinta de 5 ani. Potrivit legii 112 el nu poate vinde casa timp ... (vezi toată discuția)