avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Facultatea de drept
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Facultatea de drept

Salut! Am si eu o nelamurire in legatura cu admiterea la facultatea de drept.La aceasta facultate conteaza in vreun fel media la purtare a candidatului pe parcursul celor 4 ani de liceu?Eu am avut media anuala 9 (10 primul semestru si 8 al doilea)in clasa a 11 a.Specific ca aceasta medie se datoreaza numarului de absente neavand altfel de probleme asa-zise acte de delicventa.Din toamna incep clasa a 12 a si cu ajutorul lui D-zeu voi lua si bacul cu bine,dar trebuie sa lamuresc problema cu media la purtare.Conteaza in vreun fel sau intr-o anumita masura?Astept un raspuns.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2010
ContSters158735, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:39, 18 Iulie 2010
Nu are nici o importanta media de la purtare.
Succes!


P.S. anul acesta nu mai absentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Media purtare liceu Mediapurtatorului Mediapurtatorului In 2014 am terminat liceul și am început facultatea. Acum sunt anul 4 însă îmi doresc sa aplic pentru încadrarea din sursa externa la IGPR. Aceștia cer ... (vezi toată discuția)
Repetent prin purtare andreiutzu332 andreiutzu332 Urmez sa fiu sanctionat pentru o greseala pe care mi-o asum. Am 10 pe primul semestru fara nicio absenta si fara sa deranjez vreun profesor in ora sau cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vreau sa dau la drept și am o nelămurire, ar fi ... Denisac2612 Denisac2612 Buna seara! Vreau sa dau la drept și am o nelămurire, ar fi vreo problema daca intr-unul din cei 4 ani de liceu am avut media la purtare anuală scăzută la ... (vezi toată discuția)