avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PUNERE IN EXECUTARE HOTARARE DEFINITIVA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PUNERE IN EXECUTARE HOTARARE DEFINITIVA

Buna seara!

Am o hotarare definitiva si vreau sa o investesc cu titlu executoriu.

Doresc sa stiu daca este obligatoriu sau nu ca aceasta hotarare definitiva sa fie investita prin executor judecatoresc din aceasi localitate.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters157775 , utilizator 14:04, 19 Iulie 2010
incuvintarea executarii silite poat fi ceruta instantei si personal de catre creditor iar cheltuielile cu executarea silita sunt platite initial de creditor (in intregime sau partial printr-un avans)iar in urma executarii vor fi restituite inpreuna cu creanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma informati adrian68 adrian68 buna ziua,sunt divortat de 10 ani ,sentinta este definitiva si executorie si anul acesta vreau sa ma recasatoresc si mi sa spus de la starea civila ca sentinta ... (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)
Formular cerere de investire? andral andral Am avut un proces pt. somatie de plata. Eu,in calitate de creditor am castigat.Pe data de 26 iulie 2011 debitorul a semnat ca a primit hotararea si pana astazi ... (vezi toată discuția)