avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parte civila, pot preciza cuantum despagubiri?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parte civila, pot preciza cuantum despagubiri?

Buna ziua !
Sunt parte civila intr-un dosar penal.
Constituirea de parte civila am facut-o la politie fara a preciza suma de bani.
In faza de judecata, la primele 2 termene, am fost prezent si asistat insa s-a amanat dosarul.
La al treilea termen, aparatorul meu a depus prin fax o cerere de amanare motivata cu scutire medicala.
Instanta a trecut insa la incuviintarea probelor ceea ce inseamna ca s/a citit actul de sesizare...
Intrebarea este daca mai pot sa precizez suma pe care o pretind ca despagubire in calitate de parte civila .... Nu gasesc raspunsul desi studiez de ceva vreme...
Multumesc anticipat !

Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 09:53, 19 Iulie 2010
Sigur ca puteti sa o precizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foarte greu de gasit raspunsul alex27ionescu alex27ionescu Buna ziua ! Sunt parte civila intr-un dosar penal. Constituirea de parte civila am facut-o la politie fara a preciza suma de bani. In faza de judecata, la ... (vezi toată discuția)
Amanare lalululu1957 lalululu1957 \\"În vederea discutării în contradictoriu a probelor\\" Am depus niste probe la dosar si s-a aminat pt discutii . Inseamna ca probele mele au fost ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu vatamare grava din culpa , despagubire rca aditzaC aditzaC Buna seara As dorii daca se poate sa ma ajutati si pe mine intr-o problema . In anul 2008 sotul meu a suferit un accident rutier , in urma caruia el a fost ... (vezi toată discuția)