avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... un angajat de la o companie nationala poate avea CIM ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

un angajat de la o companie nationala poate avea CIM cu timp partial la alte firme?

M-am angajat de curand la o companie nationala dar mai am si niste contracte CIM partiale cu alte firme?trebuie sa renunt la ele?:-/

Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 16:28, 15 August 2007
doar daca ai vreo clauza speciala cum ca nu poti avea functii ca cele pe care le ai.....altfel cumulul de functii este permis.
Multumesc mult pentru raspuns, mi-ai luat o piatra de pe inima. Mentionez ca celelalte contracte sunt pe aceeasi functie(ex. contabil).
=D>
Poti avea cate contracte de munca vrei, nimeni nu te opreste sa muncesti cat poti. Daca unul din angajatori insa prin contractul de munca iti cere sa fii angajata doar la respectiva societate atunci e o problema.
Sfatul meu este sa faci in asa fel incat angajatorul sa nu stie cate contracte de munca partiale mai ai tu in timp ce lucrezi la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii? costicul costicul Am o dilema. Ajutati-ma sa o dezleg. O persoana lucreaza la o societate 4h,la alta 4h si va urma sa lucreze la una bugetara 4h contabil si inca 4h secretar. La ... (vezi toată discuția)
Cate contracte de munca pot incheia concomitent? anonim anonim Lucrez la una dintre firmele unuia dintre membrii familiei, in sensul ca ma ocup de afaceri, dar nu ma duc propiu-zis la birou, desi am incheiat contract ... (vezi toată discuția)
Durata legala a timpului de lucru rrramor rrramor Daca un angajat are un CIM de 8 ore si doreste sa presteze si alte activitati in afara timpului de lucru, la alte companii,pe baza de contract, care este ... (vezi toată discuția)