avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... pot incepe constructia daca nu s-a emis autorizatia de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

pot incepe constructia daca nu s-a emis autorizatia de constructie?

am depus actele ptr.emiterea autorizatiei de constructiesi as vrea sa incep lucrarea .se poate inainte de a fi emisa?
Strict legal nu.
Practic foarte multi incep lucrarile de construire inainte.
Fapta reprezinta contraventie si se sanctioneaza cu amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie mariusrous mariusrous Buna ziua , vreau sa-mi construiesc o casa in sectorul 5. Am toate actele gata , dosarul il voi depune foarte curand pt obtinerea autorizatiei de construire la ... (vezi toată discuția)
Nu mi-a fost emisă autorizația de construire Madalan Adrian Madalan Adrian Primăria a depășit termenul legal privind emiterea unei autorizații de construire, conform prevederilor stipulate în LEGEA nr. 50/1991, actualizată ... (vezi toată discuția)
Autoziratie constructie casuta pe teren ametist ametist Care sunt pasii si cum se poate obtine autorizatia de constructie pentru o casuta pe un teren. Titlul de proprietate este doar pe tereniar constructia este ... (vezi toată discuția)