avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... caut avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

caut avocat

buna ziua.caut un avocat pt un proces de tutela.doresc tutela totala,deci fara drept de vizita.nu vreau pensie alimentara ,ca banuiesc ca daca-mi da bani atunci are drept de vizzita si nu vreau.multumesc
Cel mai recent răspuns: alina27 , utilizator 18:27, 15 August 2007
bucuresti sau unde? drepturile parintesti nu se ridica asa simplu doar pentru ca cineva asa vrea.....
da,am uitat sa precizez.bucuresti,unirii.sper sa pot...
Parintele divortat, caruia nu i s-a incredintat copilul, pastreaza dreptul de a avea legaturi personale cu acesta, precum si de a veghea la cresterea, educarea, invatatura si pregatirea lui profesionala. Totodata, instanta judecatoreasca va stabili contributia fiecarui parinte la cheltuielile de crestere, educare, invatatura si pregatire profesionala a copiilor. Invoiala parintilor privitoare la incredintarea copiilor si la contributia fiecarui parinte la cheltuielile de crestere, educare, invatatura si pregatire profesionala a acestora va produce efecte numai daca a fost incuviintata de instanta judecatoreasca.
nu fi fraiera. Asa am facut eu. I s-a stabilit in instanta o pensie alimentara la nivelul salariului minim pe economie de 77,5 ron. Nu m-a interesat pt ca eu imi pot creste copilul. Mi s-a incredintat copilul mie , binenteles si nu s-a specificat vreun program de vizita. Acum regret pt ca pensia alimentara e dreptul copilului. Iar el ca tata cica are drept sa aibe legaturi cu copilul. Adica una sunt banii (pensia alimentara) si alta dretul lui de a vedea copilul. Cu alte cuvinte noi ca proastele ne chinuim sa ne crestem copiii si ei se bucura de dragostea lor. Acum eu am probleme ca tatal vrea copilul mai mult de cat ii permiteam eu, o data pe saptamana in prezenta mea sau a bunicii. Vrea week-enduri, saptamani in vacanta sa ia copilul, insa pensie nexam.
Sfatul meu e sa lupti pt ceea ce i se cuvine copilului. Gandeste-te bine. Poti face greseli iremediabile.
Iti doresc multa bafta !
da,aici am gresit eu...vreau sa ma lupt sa castig total,el sa nu aiba nici un contact cu acest copil si am crezut ca atunci trebuie sa nu beneficiez de pensie.acum am aflat ca nu au nici o legatura

Alte discuții în legătură

Divort BO BO vreau sa pun cerere de divort dar sotul meu ma ameninta ca imi ia copii.(7ani,2,6ani,si2 luni).motivul:nepotrivire de caracter.as vrea sa stiu daca am castig ... (vezi toată discuția)
Inregistrare copil ginutzajoco ginutzajoco buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt insarcinata dar nu sunt casatorita cu tatal copilului,si suntem despartiti, eu as dori ca acest copil sa fie inregistrat ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna a copiilor ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! Sunt divortata de 1 an si jumatate. Am obtinut custodia celor 2 copii(17 ani, respectiv 11 ani) pentru care tatal lor plateste pensie ... (vezi toată discuția)