avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... caut avocat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

caut avocat

buna ziua.caut un avocat pt un proces de tutela.doresc tutela totala,deci fara drept de vizita.nu vreau pensie alimentara ,ca banuiesc ca daca-mi da bani atunci are drept de vizzita si nu vreau.multumesc
Cel mai recent răspuns: alina27 , utilizator 18:27, 15 August 2007
Legea compensatiei. Mai sunt si tati care isi cresc singuri copii. Eu il cresc singur de 8 ani si nu am vazut un ban de la maica-sa. Multumesc ca am cu ce il intretine. Cat despre drepturile ei de a-si vedea copilul, nu i-am impus nicio restrictie, il poate vedea de cate ori vrea, dar totusi asta se intampla de cateva ori pe an (cam de 5 ori :) )
imi pare rau sa aud asta.se intampla lucrul asta,pt ca nu vrea ea.mie mi-a cerut 1500 de euro ca sa renunte la drepturi si a zis ca daca nu ii dau,il ia ca sa ma oftic eu .ma gandesc doar ca il ia si pateste copilul ceva .nu cred ca mi-as ierta-o vreodata,dar trebuie sa mergem inainte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort BO BO vreau sa pun cerere de divort dar sotul meu ma ameninta ca imi ia copii.(7ani,2,6ani,si2 luni).motivul:nepotrivire de caracter.as vrea sa stiu daca am castig ... (vezi toată discuția)
Inregistrare copil ginutzajoco ginutzajoco buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt insarcinata dar nu sunt casatorita cu tatal copilului,si suntem despartiti, eu as dori ca acest copil sa fie inregistrat ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna a copiilor ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! Sunt divortata de 1 an si jumatate. Am obtinut custodia celor 2 copii(17 ani, respectiv 11 ani) pentru care tatal lor plateste pensie ... (vezi toată discuția)