Buna ziua, am si eu o nelamurire si vroiam sa aflu raspunsul la o problema:
Am o mica afacere cu plante etnobotanice legale, gen weed shop, stiu ca este un domeniu foarte sensibil, dar as dori si eu sa stiu ce se intampla daca:
Politia afla de aceasta treaba iar eu nu am o firma specializata etc, intr-un fel vand la negru dar sunt legale! Astept raspunsul dvs. cu consecitele care va trebui sa le suport daca sunt prins! O zi buna!
Citeste art.281 din codul penal . Crezi ca ti s-ar potrivi? Pentru exercitarea comertului trebuie sa te inregistrezi si autorizezi, fie ca SRL fie ca PFA
Bafta!
Nu inteleg de ce ar fi asa ceva "Art. 281 Supunerea la rele tratamente" deoarece sunt legale 100 % de ce mai sunt site-uri pt anunturi, licitatii etc, nu e cam aceeasi treaba? ca si cum as cumpara 10 perechi de tricouri mai ieftine din alta tara si le dau aici mai scump cu un anumit procent.
Supunerea la rele tratamente este la art. 267 in codul inca in vigoare. Cred ca te-ai uitat in codul nou care inca nu a intrat in vigoare. Uitat-te la art. 446 din noul cod.
In acest cod nou, infractiunea despre care ti-am vorbit in mesajul anterior o gasesti la art.348
Bafta!
Am citit si cam se potriveste.. dar am vazut ca nu este atat de drastica pedeaspra de la 3 luni la 1 an sau cu o amenda. Dar tin sa precizez ca sunt minor si nu am mai avut antecedente penale nici odata, nici macar amenda. Deci cred ca cel putin la prima abatere voi scapa mai ieftin, nu cu inchisoarea.