buna ziua sunt confuza ca nu stiu cat este taxa de legalizare a unei hotarari judecatoresti, unii avocati spun ca e de 3% din valoarea imobilului, sau mi-au spus ca e de 10 % din valoarea imobilului, daca imi puteti spune cat e defapt si unde in lege pot gasi despre ea .
va multumesc anticipat
nu inteleg la ce va referiti.
daca aveti o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si vreti ca aceasta sa fie investita cu aceasta formula , mergeti la fisc si platiti o taxa de timbru si apoi mergeti la un oficiu postal si cumparati un timbru judiciar. taxa de timbru este modica ceva de genul 2-3 lei si timbru judiciar de 0.15 bani.
daca vreti sa va judecati cu cineva pentru apartament atunci sumele variaza functie de valoarea acestuia si in functie de cat estimati dvs ca face mergeti la intrarea in orice judecatorie si acolo este un birou in care lucreaza o grefiera care primeste cereri ,memorii,actiuni de judecata etc ..si care stie ce taxe va trebuiesc.
Taxa timbru judiciar
BDR
Buna ziua..imi puteti spune si mie taxa de timbru judicira pentru sectorul 4 pt legalizarea unei hotarari de divort se poate achita si la cec in sectorul 4..si ... (vezi toată discuția)