Buna,
Sunt divortat, in urma casatoriei avem o fetita de 3 ani care a fost incredintata spre crestere mamei. In urma divortului am obtinut dreptul la vizita cu luarea minorei la domiciliul meu.
In prezent adresa mea de domiciliu si a fostei sotii este aceeasi, locuind inca impreuna. Minora in prezent este crescuta de bunicii materni cu domiciliul in alta localitate.
Intrebarea mea este urmatoarea: sunt obligat sa merg sa i-au minora de la bunicii materni sau este obligatia fostei sotii sa aduca minora la adresa de domiciliu?
Daca aveti dreptul sa o aduceti pe minora la dvs in domicilu, logic ar fi sa mergeti sa luati minora.
Pentru binele copilului nu va cramponati de prosti!
Nu ma cramponez pe prosti.
Dar asta inseamna ca daca ea vrea poate sa se plimbe oriunde in tara cu minora cu o zi inainte de vizita si sa ma anunte ca e in localitatea X sa merg dupa minora. Nu mi se pare deloc logic.
Din cate stiu ea trebuie sa fie in ziua si ora cand trebuie sa iau fetita la domiciliul ei cu minora.
Acolo unde legea nu distinge,nici noi nu o putem face.Este un caz atipic...In opinia mea formulati cerere de executare silita la executorul judecatoresc si mergeti cu executorul la bunici pt. a lua minorul.
Incredintare minor
debest70
suntem divortati si sotiei mele i sa incredintat fetita minora .fosta sotie vrea sa plece in SPANIA ca a mai lucrat acolo la un nou contract si lasa fetita ... (vezi toată discuția)