as vrea sa scriu pe scurt si cat mai concret sa fiu inteles,sunt divortat de 1 an de zile,am o fetita de 9 ani care prin hotarare judecatoreasca ia fost incredintata spre crestere fostei sotii,problema este urmatoarea,eu ca si tata am obtinut hotarare judecatoreasca de ami putea vedea fica de 2 ori pe luna in vacante,dar nu asta e problema ci fap[tul ca eu trebuie de exemplu sa-mi iau fata sambata la ora 10 si sa o duc duminica la ora 19,minorul prin hotarare definitiva trebuie sa vina la domiciliul meu in perioada asta,problema e ca eu nu sunt de fiecare data acasa la ora asta sa pot sa iau fata la mine si in altfel de conditii o trimit pe mama mea,respectiv bunica minorei sa o ia urmand sa vin acasa si eu,problema ca fosta nu vrea sa-i dea fata mamei mele cu toate ca raspect orele de vizita invocand ca trebuie sa fiu eu prezent cu toate ca in hotarare nu specifica expres nicaieri ca trebuie sa o iau eu pe fata personal,mam adresat politiei fara succes, VA ROG MULT SA MA AJUTATI SI SA-MI SPUNETI CUM SA FAC,eu nu -mi iau intotdeauna fata datorita unor probleme,servici,sunt la facultatea de medicina...sau alte priobleme care nu tin de mine....va multumesc mult si astept un raspuns
puteti sa va duceti dvs cand reusiti sa ajungeti.
mama copilului a gasit o portita, nu e obligata s-o lase sa plece cu mama dvs si n-o puteti acuza de nerespectarea hotararii
Divort si copii
Lenna
Buna ziua! Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Unchiul meu a divortat anul trecut, in urma casatoriei au rezultat 3 copii, 2 ... (vezi toată discuția)