avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... interdictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

interdictie

buna ziua.am si eu o rugaminte.socrul meu a fost pus sub interdictie acum 3 ani de cumnatul meu fiind paralizat pe partea dreapta.soacra mea care are o pensie de 575 ron a facut un credit la banca acum un an de 20 000 ron in numele lui(ea ii este si curator).are dreptul sa faca credite in numele lui el fiind pus sub interdictie.cand am intrebat-o ce a facut cu banii nu a stiut sa raspunda dar in luna urmatoare cumnatul meu si-a achizitionat o garsoniera .esocrul are o pensie de 1540 ron plus cea de handicap.are dreptul soacra mea sa faca aceste lucruri?va multumesc ....imprumutul l-a facut fara incuviintarea autoritatii tutelare
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
romeo777, utilizator
aduceti la cunostiita acest aspect autoritatii tutelare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent tutelar romeo777 romeo777 buna ziua.am si eu o rugaminte.parintele meu(tatal) a fost pus sub interdictie de fratele meu in 2008.curator a fost numita mama mea.problema este urmatoarea. ... (vezi toată discuția)
Persoana care nu e in deplinatatea facultatilor mintale ina_enache ina_enache Buna ziua Am tot scris pe acest forum despre problema familiei mele si pe parcurs s-au adaugat informatii noi. Socrul meu se pare ca nu este in ... (vezi toată discuția)
Tutore mama sau fiica romeo777 romeo777 buna ziua.am si eu o problema.tatal meu a facut un atac vascular cerebral acum cativa ani .de atunci este paralizat.acum 2 ani de zile fratele meu(unicul) l-a ... (vezi toată discuția)