avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... loc parcare de resedinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

loc parcare de resedinta

Buna ziua!

Am depus documentatia necesara si am achitat, la primarie, un loc de parcare de resedinta, in fata blocului. Locul mi-a fost atribuit - unul dintre cele ce nu erau achitate de altcineva, dar este ocupat de un autoturism al unui vecin, care este plecat de multa vreme din tara, iar autoturismul sau, aflat pe locul platit de mine, este intr-o stare de depreciere avansata, are toate cauciucurile sparte, este ruginit peste tot, etc - numai bun de dus la fier vechi. Ce trebuie sa fac, cum sa procedez, pt a-mi fi eliberat locul de parcare? care-s pasii legali de urmat, pt a nu avea probleme de niciun fel?
Multumesc frumos de pe acum, celor ce-mi vor raspunde!
Toate cele bune!:luck::D
Cel mai recent răspuns: adi.adriana@gmail.com , utilizator 22:52, 20 Iulie 2010
Va trebui sa va cititi cu atentie contractul. Administratorul sau proprietarul locului de parcare( in functie de contract) va trebui sa va elibereze locul sau sa va atribuie altul, deoarece raspunde de locul inchiriat de dvs si platit, conform clauzelor contractuale. Altfel , va trebui sa va despagubeasca pe cale civila.
Vorbim despre domeniul public - este vorba despre parcarea din fata blocului in care locuiesc! deci, cine sa imi elibereze locul? primaria? ar trebui sa fac nota scrisa catre primarie prin care sa cer eliberarea locului acordat - loc ce este ocupat de masina demna de reciclat a unui vecin care nu a mai fost vazut pe acasa de aprox 1 an? cui sa ma adresez? primariei? politiei circulatiei? politiei comunitare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechea problema cu locurile de parcare ovello ovello Buna ziua, Pentru inceput vreau sa anunt ca sunt constient ca este posibil sa postez intr-un loc / forum nepotrivit. Totusi, am epuizat absolut toate ... (vezi toată discuția)
Am blocat masina unui vecin gbrlcostache gbrlcostache De 15 ani parchez masina in acelasi loc.De ceva vreme un vecin o parcheaza pe locul meu cand il gaseste liber(cand sunt eu la serviciu).Desi l-am rugat ... (vezi toată discuția)
Parcarea pe locurile neconcesionate din fata blocului elenadragulin@yahoo.com elenadragulin@yahoo.com Avem in jurul blocului, fata si spate, locuri de parcare neconcesionate, fiecare parcheaza unde gaseste loc liber. Numai ca, de ceva timp unii dintre vecini ... (vezi toată discuția)