avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit profit

in declaratia 100 pe luna iunie declat impozit pe profit ptr trim 2 daca ptr trim 1 am declarat si virat 150000 lei in trim 2 imi iese un impozit datorat de 100000 lei declar 0 si nu mai am nimic de achitat e corect? va rog ajutati-ma

multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:33, 20 Iulie 2010
asa cum inteleg, impozitul pe cumulat sem I este mai mic decat impozitul de la trim I; prin urmare impozitul datorat din calcul este 0 ; daca firma nu este infiintata in 2010, se va declara/plati imp. minim
Ati scris cam "pe fuga" intrebarea ... reveniti daca nu am inteles corect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 aida1 aida1 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine. Trim.I - pierdere Trim II - impozit din calcul: 360, dar declarat si platit forfetarul 367 TrimIII - ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 mentionez suma/impozit de recuperat de anul trecut ? aida1 aida1 In declaratie 101 (anul 2008) am de recuperat impozit. In trim I (2009) am pierdere. Intrebare: In declaratia 100 pe care tb. sa o depun pt. trim I anul ... (vezi toată discuția)
Impzot profit trimestrul ii andra.m andra.m Buna ziua. Am o nelamurire si va cer ajutorul pentru urmatoarea problema: la trimestrul 1 pentru soc.X impozitul pe profit datorat este 0 (profit realizat ... (vezi toată discuția)