avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat si cand trebuie sa timbrez pentru actiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat si cand trebuie sa timbrez pentru actiune impotriva unei S.C.

Am de depus o actiune impotriva unei firme care mi-a inchiriat apartamentul si care nu si-a achitat obligatiile contractuale erete si eligibile , totalizand 3400 ron. In afara de rezilierea contractului si obligarea la plata....doresc sa fac un al 3-lea capat de cerere : instituirea de sechestru asigurator asupra bunurilor firmei ( cu motive legale si temeinice).

Cat trebuie sa timbrez?
Cel mai recent răspuns: mata2 , utilizator 21:07, 20 Iulie 2010
pentru primele doua petite se timbreaza la valoare conform art. 2 din legea 146/1997 iar pentru sechestru asigurator cu taxa fixa de 10 lei conform art 3 lit e din acelasi act normativ.
Nu uitati ca anterior formularii actiunii in instanta
sa urmati procedura concilierii astfel cum este
reglementata de art. 720 s.urm C.pr.civ.
Merci mult , ma rog sunt cam "in ceata" cu procedura concilierii , dar ma voi documenta . Am trimise notificari si confirmate de primire privind pretentiile mele....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani din facturi neplatite iulian cristian iulian cristian sunt sc cu activitate de comert an grosssssss. livrez marfa unei alte sc cu profil de servicii in transport auto , utilaje si prestari sevicii de reparatii ... (vezi toată discuția)
Cerere principala officemvp officemvp Buna seara . As dori sa-mi spuneti daca se taxeaza actiunea in constatare nulitati unui act cu restabilirea situatiei anterioare conform principiului ... (vezi toată discuția)
Intalnirea de conciliere Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius O societate de asigurari a refuzat plata unui dosar de dauna pentru motive tehnice. Doresc sa ii actionez in instanta si pt asta am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)