avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pamant agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pamant agricol

buna seara. am si eu o intrebare dar,mai intai o sa va povestesc pe scurt despre ce este vorba. socrul meu a avut niste pamant(1 hectar) pe langa oras si a murit acum 4 ani pe titlul de proprietate este trecut dumnealui si inca o ruda (evident ruda dumnealui) noi nu am facut taxa de succesiune si intre timp a murit si ruda respectiva. pe noi nu ne intereseaza acel pamant din varia motive .intrebarea mea este :daca nu mai platim impozitul care sunt urmarile neplacute pentru noi? nu vrem acel pamant cu nici un chip. (apropo impozitul este neplatit din 2006)
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:27, 20 Iulie 2010
Atata vreme cat nu ati dezbatut succesiunea si nu ati acceptat drepturile succesorale pentru acea bucata de pamant, nu vi se poate intampla nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune danut1975 danut1975 Buna dimineața. Lucrurile stau în felul următor: Socrul meu a avut o singură soră care din nefericire a decedat acum 5 săptămâni. A locuit toata ... (vezi toată discuția)
Mostenire dsmihalea dsmihalea Buna ziua Bunica mea vrea sa imi dea 2 hectare de pamant cu acte.Ea are 2 copii(mama si unchiul meu).Ce tip de act am putea incheia astfel incat sa nu poata ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu masa succesorala incompleta serrafima serrafima Povestea este asa: socrul meu a murit in 2003 (85 ani) iar soacra mea a murit in 2010 (87ani). Amandoi au avut 3 copii (2 baieti si 1 fata). Pana la moartea ... (vezi toată discuția)