avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... geam termopan pe balcon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

geam termopan pe balcon

as dori sa-mi inchid balconul cu geam termopan, ce autorizatii sunt necesare si la ce riscuri ma supun daca realizez geamul fara autorizatii
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 23:36, 20 Iulie 2010
In principiu trebuie sa cereti acordul presedintelui asociatiei pentru a va inchide balconul. Totusi, imi este greu sa cred ca cineva din acel bloc a cerut asa ceva. Eventual incercati sa vborbiti cu ceilalti vecini care si-au inchis balconul ca sa vedeti cum actionati. Daca ei spun ca nu au luat niciun acord... e liber.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcoane danuttan danuttan Ca orice om normal (zic eu) si grijuliu cu banii de intretinere,am inchis balcoanele cu termopan.Proprietarul de deasupra mea nu vrea sa-si inchida si el ... (vezi toată discuția)
Construit camara in balcon potopea stelian potopea stelian Buna ziua,vreau sa-mi fac o camaruta in balcon ce consta in construirea unui zid din BCA si izolat cu polistiren si zugravit exact culoarea blocului plus usa ... (vezi toată discuția)
Zidire geam uscatorie Andreeas07 Andreeas07 buna ziua, am cumparat recent un apartament...langa acest apartament este o uscatorie...geamul de la uscatorie are vedere in balconul meu...eu vreau sa zidesc ... (vezi toată discuția)