avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata indemnizatiei pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata indemnizatiei pentru cresterea copilului

sunt angajata cu data de 9 aprilie 2010 sunt insarcinata si trebuie sa nasc pe data de 20 aprilie . beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:19, 21 Iulie 2010
Concediul pentru cresterea copilului se acorda, la cerere, oricaruia dintre parintii copilului daca o perioada de 12 luni in ultimul an, anterior datei nasterii copilului, a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit (venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole, asa cum sunt definite de aceasta lege).
Daca veti naste pe 20 aprilie 2011 veti beneficia de indemnizatia pentru CCC daca va mentineti CIM pana atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cc crystinik_p18 crystinik_p18 Buna ziua, De curand am aflat ca am contractul pe perioada determinata pana in luna septembrie. De asemenea sunt insarcinata in 4 luni, sarcina despre care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Epure Roxana Epure Roxana Buna dimineata.As vrea sa va intreb,daca,in caz,ca sunt insarcinata si firma ne baga cate doua zile pe luna in concediu fara plata,timp de cinci luni,mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie bebe CipiDana CipiDana Buna,am 6 luni lucrate si acum am ramas insarcinata,,,am sa ma incadrez sa iau bani pt cresterea copilului?ca unele pers spun ca da avand 6 luni lucrate si ... (vezi toată discuția)