avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

Buna ziua. Contractul meu de inchiriere a expirat in data de 09.05.2010, dar inca locuiesc in apartament. Problema grava pentru mine este ca nu am mai reusit, din motive neimputabile mie sa achit chiria si o parte din utilitati din luna Aprilie 2010. Care sunt caile de atac ale proprietarului in aceasta situatie, mai ales ca in ultimele doua luni, Iunie si Iulie pot spune ca ne-a tolerat? Am vorbit cu el acum o saptamana si i-am spus ca pana la sfarsitul lunii plecam. Dar ieri ne-a trimis Politia la usa, care ne-a amenintat ca ne evacueaza imediat. Mentionez ca sunt casatorit si am trei copii minori..
Cel mai recent răspuns: tekzen , utilizator 00:20, 21 Iulie 2010
daca nu mai aveti un contract de inchiriere inca valabil...nu prea aveti ce face...proprietarul va poate da afara in orice moment.....locuiti ILEGAL in acea locuinta....regret situatia in care va aflati!poate ca raspunsul nu este cel pe care il asteptati....succes!
chiar daca nu m-a notificat sa parasesc locuinta inainte de expirarea contractului?
chiar daca nu v-a notificat...acum vb de un contract care nu mai este in vigoare...chiar daca este specificat faptul ca se prelungeste automat daca una dintre parti nu doreste rezilierea dvs tot nu v-ati indeplinit obligatiile contractuale in speta una si cea mai importanta:PLATA....daca in contract se prevede ca neplata a x chirii duce la rezilierea unilaterala......nu aveti ce mai face...lecturati bine contractul!
Am inteles. Multumesc ptr ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune si contract de inchiriere anita35 anita35 as dori sa ma informez asupra unui caz mai complicat: suntem mostenitori legali dupa tatal meu, care a fost proprietar unei case in care acum sta un chirias. ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract inchiriere - proprietar abuziv Cosmin_Andrei Cosmin_Andrei Buna ziua. Am o intrebare privind un contract de inchiriere pe o durata de un an, efectuat in luna septembrie a anului trecut. La Rezilierea contractului este ... (vezi toată discuția)
Inchiriere luminel luminel Povestea este un pic mai lunga ( celor care au dispozitia sa o citeasca le multumesc) 2 soc. com. A ( proprietar) si B ( chirias) au semnat un contract de ... (vezi toată discuția)