avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna

Aa avea si eu cateva intrebari.Sant acasa in CCC inca luna aceasta dar sant insarcinata 32 saptamani ,daca lichidez de la firma la care am lucrat si ma angajez la o alta firma pana cand voi naste al doilea copil dupa ce voi naste am sa mai primesc indemnizatia pentru al doilea pot depune actele?
V a multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
Rebeka38, utilizator
Cel mai recent răspuns: aijin , utilizator 13:22, 21 Iulie 2010
da, intrucat legea spune veniturile realizate inainte pe cele 12 luni. Nu spune ca trebuie sa le realizezi in aceeasi firma.
Da
premergator celui de al doilea CCC trebuie avut min. 12 luni cotizatie la asigurari sociale, pe cand si CCC ul este considerat perioada de cotizatie. Singura conditie este sa nu aveti intrerupere, deci imediat dupa terminarea concediului va reangajati ori va angajati la o alta firma.
Va multumesc.
As mai vrea sa intreb in data de 07/23/ 2010 implineste copilul 2 in deci in 23,eu cand trebuie sa lichidez de la vechiul loc de muncs si cand ma pot angaja la cea noua?
Va multumesc incaodata.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2010
Rebeka38, utilizator
Faceti revenire la serviciu in data de 24, cu aceeasi data solicitati incetarea si tot cu 24 faceti noua angajare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj in timpul ccc C.Rita C.Rita Daca sant acasa in concediu crestere copil pana la doi ani si sant gravida pot intra in somaj ,firma la care am lucrat si-a suspendat activitatea temporar am ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu ingrijire copil Rodica007 Rodica007 Buna,as dori si eu un sfat:sotul meu a fost in concediu ingrijire copil.La intoarcerea la servici a fost reangajat cu salariul minim pe care il primeste doar ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil luat da tata cristitatar2000 cristitatar2000 Buna ziua. Sant angajat din 15sept 2014 si la sfarsitul lui martie,inceputul lui aprilie voi deveni tataic. Sotia va sta acasa cu bebele 4luni dupa care as ... (vezi toată discuția)