avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CUM RECUPEREAZA O FIRMA PRIVATA CREANTA DE LA O ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CUM RECUPEREAZA O FIRMA PRIVATA CREANTA DE LA O PRIMARIE ?


buna ziua.
am o firma privata,
care in urma derularii unui contract de prestari servicii incheiat cu o primarie rurala,
am de recuperat o suma importanta de bani.

mentionez ca serviciul a fost prestat integral (pr vb predare primire a documentatiei), iar plata efectuata de primarie a fost partiala fata de cea facturata (in f mica masura).

ce pot face pentru a-mi recupera banii?
Cel mai recent răspuns: heracleea , utilizator 11:47, 21 Iulie 2010
Să încercaţi mai întâi printr-o somaţie în care să-i spuneţi că dacpă în termen de 5 zile de la primirea somaţiei nu achită suma îl acţionaţi în judecată ocazie cu care veţi cere reactualizarea sumei, dobanzi comerciale, penalităţi, onorariu de avocat, cheltuieli de judecată.Etapa a doua ar fi chemarea în judecată în vederea obţinerii unui titlu executoriu cu care veţi merge la executorul judecătorsc care are la îndemână instrumentele necesare în vederea recuperării creanţei. Este bine toptuşi să dicutaţi cu un avocat care vă poate face aceste servicii calificate.
Baftă.
multumesc frumos dle avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata - sau cerere de insolventa? alexandru_dinu69 alexandru_dinu69 Buna ziua. In calitate de prestator am de recuperat de la unul din benefiaciri suma de 129 500 lei suma ce reprezinta c/v seviciilor de paza efectuate in ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Executare silita mirelatemes mirelatemes Ce sanse sunt de a recupera 1500 EUR imprumutati la o persoana fizica prin contract de imprumut la notar daca persoana respectiva nu are pe numele lui nici un ... (vezi toată discuția)