avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihnã în funcþie de concediul medical_
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihnã în funcþie de concediul medical_

Dacă am beneficiat in cursul anului de două luni de concediu medical am dreptul la întreg concediul de odihnă, sau direct propurţional cu perioada efectiv lucrată în decursul anului?
Din CM 140 (2) înţeleg eu că este direct proporţional...
Din 250/62 nu înţeleg nimic referitor la această situaţie
Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters141003 , utilizator 14:11, 21 Iulie 2010
Intru-cat pe perioada concediului medial, CIM a fost suspendat, aveti dreptul la concediu de odihna doar proportional cu perioada efectiv lucrata.
Mulţumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea concediului de odihna dduiculescu dduiculescu Ma confrunt cu o problema. Reducerea concediului de odihna, din cauza concediului medical. Pt. a se putea realiza ac.lucru, toti interpreteaza art.140 CM care ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului de odihna cezara costina cezara costina Cum se procedeaza in cazul unui salariat care a avut o luna de concediu medical in cursul anului, iar acum solicita concediul de odihna. Din zilele de concediu ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna Noelin Noelin In anul 2009 am avut dreptul la 27 de zile de concediu de odihna. In perioada 22.09.2009 - 31.12.2009 am fost in concediu medical si nu am reusit sa-mi ... (vezi toată discuția)